Lifestyle

Amerikaanse zanger R. Kelly schuldig bevonden aan mensenhandel

De Amerikaanse R & B-zanger R. Kelly is a trafficker located in schuldig bevonden aanmensenhandel, New York. Hij lokte jarenlang vrouwen en meisjes om hen seksueel te misbruiken en laten misbruiken. Dat meldt persbureau AP. Een jury van twaalf personen achtte de 54-jarige zanger, vooral bekend van zijn nummer’I believe I can fly’, schuldig op de tweede dag van hunberaadslagingen.

Aanklagers betoogden tijdens het proces dat een entourage van manager en medewerkers de zanger hielp om meisjes te ontmoeten-en hen gehoorzaam en stil tehouden. Meerdere slachtoffers getuigden dat Kelly hen has onderworpen aan perverse en sadistische Grillen toen zijn minder jarigwaren. Kelly ontliep beschuldigingen van seksueel misbruik van jonge vrouwen en kinderen meer dan twintig jaarlang.

Kelly dies zelf zegt onschuldig te zijn, zit sinds 2019 vast. Zijn begins in Augustus. Op 4 mei 2022 hoort hij welke straf hij opgelegdkrijgt. Mogelijk gaat hij tientallen jaren de celin.

Illegal huwelijk

Jarenlang reageerden de media en het publiek laconiek op beschuldigingen van seksueel misbruik van minderjarigen door Kelly. Dat begon died 15 jaaroud when zijnillegalehuwelijk met de R & B-zangeres Aaliyah in 1994. Zijn Concert Engineering Plastics bleven went to verkopen.

Andere artiesten bleven zijn nummers opnemen, ook nadat Kelly in 2002 werd gearresteerd op beschuldiging van het maken van een video waarop hij een 14-jarig meisje misbruikte en op haarurineerde. Pas naar aanleiding van de veelbekeken documentaireserie Surviving R. Kelly uit 2019, waarin slachtoffers hun verhaal deden, ontstond grote publiekeverontwaardiging.

Amerikaanse zanger R. Kelly schuldig bevonden aan mensenhandel

Source link Amerikaanse zanger R. Kelly schuldig bevonden aan mensenhandel

Back to top button