Dutch Cycling Vision | News Article

News | 19-01-2023 | 12:26

Translated and published by the Embassy of the Kingdom of the Netherlands in cooperation with the Aktiv Hungarian Secretariat and Aktiv Ecotourism Development Center (AÖFK). Hungarian for “Dutch cycling vision”.

A Holland Királyság Nagykövetsége az Aktív Magyarországért felelős Államtitkársággal és az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központtal (AÖFK) együttműködésben magyarra fordította és megjeette a Kerékpározás holland jövőképe című kiadványt.

Vision is a handbook, a toolkit that summarizes the benefits of cycling and how cycling makes us healthier and happier, reduces our environmental impact, makes cities more livable and safer, and empowers all. It’s a summary of what can be done cheaply and easily accessible. At a press conference, Ambassador of the Kingdom of the Netherlands Desire Bonis explained that a revolution began in the Netherlands in the 1970s and cities were systematically planned in stages to make cycling attractive and comfortable. . As a result of this conscious process, biking is now the easiest and most efficient way to get around the Netherlands.

A kiadvány tulajdonképpen egy kézikönyv, egy eszközrendszer a kerekpározás előnyeinek összefoglására. Azt mutatja be, hogy a kerékpározással hogyan lehetünk egészségesebbek és boldogabbak, hogyan csökkenthetjük környezetünk terhelését és hogyan tehetjük városainkat élhetőbbé és biztonságosabbá, amellett, hogy mindeközben biciklizni olcsó és mindenki számára elérhető. デジレ・ Bonis, a Holland Királyság nagykövete a sajtótájékoztatón kifejtette, hogy Hollandiában az 70-es években kezdődött egy forradalom, melynek eredményeként a városokat szisztematikus tervezéssel lépésről lépésre alakították a kerékpározás számára vonzóvá és komfortossá. Ennek a tudatos folyamatnak az eredménye, hogy ma Hollandiában a kerékpár a mindennapi közlekedés legegyszerűbb es leghatékonyabb módja.

https://www.netherlandsandyou.nl/latest-news/news/2023/01/19/dutch-cycling-vision Dutch Cycling Vision | News Article

Exit mobile version