Lifestyle

Micro Aggressy-NRC

Voor Hard gras schreef ik in 2006 een nummer vol over de voetbalclub Vitesse, wat later als boek onder de titel Je hebt het niet van mij verscheen. Then Wild Joris Luyendijk eenboek met dezelfdetiteluitbrengen. Hij had Aantal maanden op het Binnenhof doorgebracht om de relatie tussen journalistiek en politiek te bestuderen, en alleen deze titel dekte delading.

Tussen meesterwerk en succes stondik.

Nadat ik niet meteen enthousiast op die mededeling reageerde, mailde zijn toenmalig uitgever namens hem dat je’een staan ​​de uitdrukking’juridisch niet konclaimen, bovendien bestond er ook nogeen kans dat mijn boeker .. “

Uitgevershumor, maar de verhoudingen werden me opeens duidelijk, vergeleken met Joris Luyendijk was ikniets. Hij zat boven op de berg, het zou nog een hele kluif worden om die top via kronkelige weggetjes en drooggevallen beekjes tebenaderen.

Kleinzielig om deze arrogantie, als het dat al is, zo op te blazen om er een punt tegen hem mee te willen core n. Bijna net zo klein als de micro-agressie die Joris Luyendijk bij Parents In London, overkwam gelijk te stellen aan de buitensluiting van alle groepen die niet net als hij zijn geprivilegieerd met’zevenvinkjes’.

Man op de berg heeft het licht gezien, schrijft er een boek over en schrijdt vervolgens langzaam naar beneden om het aan de warld tegeven.

Ik geloof zijn kwetsbaarheid niet, ik zie vooral demarketing, hetverdien model. Ik wil me best laten beleren, maar niet door iemand die in alles uitstraalt dat hij zichzelf verhevenvoelt. Zijn plotselinge zelfreflectie en nederigheidschuren of his. Op Twitter schreef hij zaterdag, de dag waarop het media-offensief voor zijn boek begon, dat hij het jammer vond dat zijn essay his in NRC The enhet interview met at the hem Volksclant Magazine Online niet los te verkrij genwaren. Jammer dat de mensen verplicht waren om al het andere nieuws erbij te nemen om hem te mogenlezen. Om daarna bij het eerste briesje tegenwind, de applausmeter van de doelgroep haperdeeven, te vertrekken van Twitter. Degenen die zijn visie his willen horen moeten zijn boek his maar kopen of zich melden in de zalen waar hij zijn lezingen geeft, die hij Standaard opent met een citaat van een PVV-stemmer die zegt dat ze haar informatie her haalt van. Mogen we niet meer om lachen van Joris met zijnzeven Privilege. Hij heeft voor ons ook de onderbuikbestudeerd. We flatulence.

Marcel van Ruth Maren schrijft op deze plek eenwissel column met Ellen Deckwitz.

Micro Aggressy-NRC

Source link Micro Aggressy-NRC

Back to top button