Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Netherlands

Een aantal duels om extra naar uit te kijken in de aankomende speelronde van de Champions League

Op dinsdag 28 en woensdag 29 september staan er weer wedstrijden in de groepsfase van de Champions League op het programma. Alle 32 teams komen in actie in deze tweede speelronde. Welke duels zijn extra interessant om te bekijken? Een aantal duels uitgelicht.

Ajax-Besiktas, 28 september, 18:45 uur

Ajax won het eerste duel met wervelend voetbal met 1-5 van Sporting Portugal en kan nu een belangrijke stap zetten door in eigen huis te winnen van Besiktas uit Istanbul. De Amsterdammers zijn in bloedvorm, terwijl Besiktas wisselend presteert en het eerste duel in de Champions League met 1-2 verloor van Borussia Dortmund. Kan Haller weer meerdere doelpunten maken, zoals hij dat in de vorige wedstrijd al 4 keer over deed? Veel experts denken van wel en analist Pierre van Hooijdonk ziet Ajax zelfs de finale halen. Als je wilt gaan voetbalwedden op deze Champions League wedstrijd, dan is het aan te raden om de webpagina beste sportweddenschappen bonus van Sportytrader te lezen. Op die speciale pagina over bookmaker bonussen zijn namelijk de meest interessante bonussen van de goksites op de Nederlandse markt opgesomd. De ranglijst van beste sportwedden bonussen komt tot stand op basis van verschillende criteria, zoals hoe hoog de bonus is en welk type bonus het betreft. Let op, de wedstrijd van Ajax wordt dinsdag al om kwart voor zeven gespeeld!

PSG-Manchester City, 28 september, 21:00 uur

Direct na afloop van het duel Ajax-Besiktas kun je jezelf opmaken voor hét topduel van de dinsdagavond: Paris Saint-Germain tegen Manchester City. De ploeg van Wijnaldum en co. doet het in de eigen Ligue 1 prima, maar speelde in het eerste duel in het kampioenenbal verrassend gelijk tegen Club Brugge en zal nu punten willen en moeten pakken. Tegenstander Manchester City speelt misschien wel het beste voetbal in Europa en heeft ook een ijzersterk team. PSG-City kan met al die sterren (Neymar, Mbappé, Messi, De Bruyne, Sterling, Grealish) zomaar eens een waar voetbalspektakel worden. Vorig seizoen won Manchester City twee keer van PSG. Doet de ploeg van Pep Guardiola dit wederom?

Juventus-Chelsea, 29 september, 21:00 uur

Op woensdagavond speelt de regerend kampioen van de Champions League, Chelsea, uit tegen Juventus. De thuisploeg is weliswaar slecht aan de competitie begonnen (9e plaats in de Serie A), maar blijft een team hebben om rekening mee te houden (zelfs na het vertrek van Cristiano Ronaldo) en won het eerste duel in groep H met 0-3 van Malmö. Chelsea is het gehele seizoen al ongeslagen en won ook het eerste duel in de Champions League van Zenit Sint-Petersburg. Een mooie ontmoeting tussen twee traditioneel sterke ploegen en waarschijnlijk de sterkste ploegen van deze groep.

Benfica-Barcelona, 29 september, 21:00 uur

Op dezelfde avond neemt het Barcelona van Ronald Koeman, Frenkie de Jong, Memphis Depay en Luuk de Jong het op tegen Benfica uit Portugal. Barcelona bewees in het eerste Champions League duel niet meer mee te kunnen met de absolute top (kansloos 0-3 verlies tegen Bayern München), maar zal hopen om als nummer 2 achter Bayern door te gaan naar de volgende ronde. Tegenstander Benfica is echter al 16 duels ongeslagen en liet onder meer tegen PSV zien een erg pittige tegenstander te zijn. Benfica zal ook willen winnen, omdat het de eerste wedstrijd niet tot winnen kwam tegen Dinamo Kiev en zich waarschijnlijk zal incalculeren dat een driepunter tegen Bayern moeilijk wordt. Niet alleen is het een duel tussen twee ploegen die een winst hard nodig hebben in deze poule, ook is het persoonlijk voor Ronald Koeman een belangrijk duel, omdat een tweede verliespartij in de Champions League zomaar eens het einde van de Nederlander bij Barca kan betekenen.

Ook Nederlanders als Stefan de Vrij, Donyell Malen, Virgil van Dijk, Noa Lang, Marten de Roon, Sven Botman en trainers Mark van Bommel spelen met hun ploegen in de Champions League. Het volledige programma van de Champions League op 28 en 29 september:

Dinsdag 28 september

Shakhtar Donetsk – Internazionale – 18:45 uur

Ajax – Besiktas – 18:45 uur

Real Madrid – Sheriff – 21:00 uur

AC Milan – Atlético Madrid – 21:00 uur

Borussia Dortmund – Sporting – 21:00 uur

PSG – Man City – 21:00 uur

Porto – Liverpool – 21:00 uur

RB Leipzig – Club Brugge – 21:00 uur

Woensdag 29 september

Atalanta – Young Boys – 18:45 uur

Zenit Sint-Petersburg – Malmö – 18:45 uur

Wolfsburg – Sevilla – 21:00 uur

Bayern München – Dinamo Kiev – 21:00 uur

RB Salzburg – Lille – 21:00 uur

Juventus – Chelsea – 21:00 uur

Benfica – Barcelona – 21:00 uur

Manchester United – Villarreal – 21:00 uur

 

Back to top button