Lifestyle

‘Soms zit ik na afloop gewoon in mijn eentje te huilen’

Н van mooi theater kan ik intens gelukkigworden. Normaal gesproken ga ik wel twee keer per week naar eenvoorstelling. ontzettend veeltoe. Bij Kings of War kwam je soms zo dichtbij, dat ik op een bepaald moment echt het gevoel kreeg dat ik naast Ramsey Nasr op het podium zat.

Ik maak de kamer een beetje donker en ga tijdens een voorstelling absoluut niet eten of naar dewc. Ik hou van een volle theatreik ben veel te bang dat anderen erdoorheen gaanpraten. Alleen de kat komt soms bij me op schootzitten.

Lees ook: De ITA-livestream lijkt steeds minder op televisie en wordt steeds meer een genre op zichzelf

Н na afloop klap en juich ik in mijneentje. Soms zit ik dan gewoon te huilen, zoals bij de livestreams van Kings of War of Weg met Eddie Bergur vanToneelschuur Products. Maar daarna voel ik vaak toch een leegte. Dan zit je ineens weer alleen thuis op de bank, dat is enormschakelen. Ik ga ook vaak in mijn eentje naar het theater, maar dan kijk je na afloop tocheven naar degene naast je, je loopt samen de zaal uit en soms praat jeevenna.

 Waar ik het meest naar uitkijk is dat verwachtingsvolle gevoel wanneer je op je stoel plaatsneemt en de lichtenuitgaan. Je voelt dan met elkaar: we staan ​​op het punt iets tebeleven. . Je voelt samen de spaning en deontlading. Bij Een klein leven van ITA zat er een wildvreemde man naast me, en op een gegeven moment grepen we elkaars handenvast. Samen lachen, samen huilen, dat misik Heel Elg. “

Will Ook thuistoneel stream? Oa Peach’s van Toneelgroep Maastricht, 14/4 en 21/4, 20.00u. (live). Laura H. van Toneelgroep Oostpool, 23/4, 20.15u. (live). De dingen die voor bijgaan Van International Theater Amsterdam / ITALive, 25/4, 20.00u. (live).


Photo Ilvy Njiokiktjien

‘Soms zit ik na afloop gewoon in mijn eentje te huilen’

Source link ‘Soms zit ik na afloop gewoon in mijn eentje te huilen’

Back to top button