Lifestyle

Stroom Den Haag benoemt tweekoppige leiding

Stroom DenHaagheeft Alexandra Landréal artistiek directeuren Bas Mulder als zakelijk directeur benoemd. Dat heeft het centrum voor beeldende kunst maandag met een persberichtbekendgemaakt.

De nieuwe directeuren, die per 1 mei beginnen, volgen gezamenlijk Arno van Roosmalenop. November Zijnpositie werd onhoudbaar na een NRC-Grensoverschrijdend gedrag door kunstenaar Julian Andeweg publication, dying onder zijn leiding bij Stroom exposure de.

Lees ook: Arno van Roosmalen weg bij kunstinstelling Stroom

Alexandra Landré (1977) is a kunst historicala encurator who is an expert in hedendaagse beeldendekunst. Tot 2020 was van Kunstvereniging Diepenheim, artistic director of zij. De laatste jaren was Docent Bourbonden in Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag. De nieuwe zakelijk directeur Bas Mulder (1962) is al langere tijd verbonden aan hetkunst centrum.

Stroom is opgericht en is verantwoordelijk voor hetniet-museale beeldendekunstbeleid, who was responsible for the museum in The Hague in 1989. Het centrum draagt ​​zorg voor het ondersteunen enstimularen van Haagse kunst en kunstenaars en voor hetoptimiseren van het beeldende kunstklimaat in Den Haag. Daarnaast is a verantwoordelijk of Vanhet gemeentelijk beleid op het gebied vankunst in de openbare ruimte, enproduceert en presenteert het uiteenlopende projecten ententoonstellingen.

Stroom Den Haag benoemt tweekoppige leiding

Source link Stroom Den Haag benoemt tweekoppige leiding

Back to top button