Lifestyle

Tweemedewerkers MoMA in New York neergestoken

Twee baliemedewerkers van het Museum of Modern Art (MoMA) in New York zijnzaterdagneergestoken. De verdachte, een 60-jarige man wiens lidmaatschapskaart van het Museum was ingetrokken vanwege twee eerdere Incidenten, isvoortvluchtig.

De politie verspreidde beelden van de aanslag gemaakt meteenbewakings camera. Te zien is hoe de man zaterdagmiddag over de balie springt en de twee 24-jarige baliemedewerkers met eenmesa anvalt. De ene werknemer stak hij in de nek, de ander in de onderrugennek. Beide slachtoffers zijn buiten levensgevaar en zullen naarverwachting herstellen. Incidents at the Het Museum All-out shooting All-out shooting, all-out shooting were all-out shooting.

Zondag postte de verdachte op Facebook een paarverwarde berichten. Hijsteltdathij in Florida is. In Mar-a-Lago, winterverblijf van Donald Trump, zou hij de oud-President gaan aanvallen, kondig de hijaan on Palm Beach.

Volgens de politie heeft de verdachtegeenstrafblad. Het Museum ging dicht na de steekpartij en zal dinsdag pasweeropengaan.

Tweemedewerkers MoMA in New York neergestoken

Source link Tweemedewerkers MoMA in New York neergestoken

Back to top button