Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Netherlands

Ontvangst Nederlandse Gemeenschap ter gelegenheid van het Staatsbezoek aan Zuid-Afrika | News item

Op 20 oktober 2023 vindt ter gelegenheid van het Staatsbezoek aan Zuid-Afrika een ontvangst van de Nederlandse gemeenschap plaats in Kaapstad. Tijdens een receptie ontmoeten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima in Zuid-Afrika wonende Nederlanders. U kunt zich opgeven voor deze receptie via onderstaande registratie link tot en met 15 september 2023.

Let op: u dient in het bezit te zijn van de Nederlandse* nationaliteit om u te kunnen registreren. U dient minimaal 18  jaar te zijn en minimaal 1 jaar in Zuid-Afrika te wonen.

Gezien het grote aantal Nederlanders dat in Zuid-Afrika woont, kan het zijn dat niet iedere geïnteresseerde een uitnodiging ontvangt. Als er meer interesse is dan plaatsen, vindt er een selectie plaats via loting. Na registratie wordt u uiterlijk begin oktober geïnformeerd over het resultaat van de loting via email.

Voor meer informatie over het staatsbezoek in Zuid-Afrika Staatsbezoek Zuid-Afrika | Nieuwsbericht | Het Koninklijk Huis

* U kunt zich aanmelden met partner, ongeacht hun nationaliteit, voor de ontvangst van de Nederlandse gemeenschap. De gegevens van uw partner kunt u digitaal invullen in hetzelfde formulier.

                                                                 Voor Registratie klik hier

https://www.netherlandsandyou.nl/latest-news/news/2023/08/24/ontvangst-nederlandse-gemeenschap-ter-gelegenheid-van-het-staatsbezoek-aan-zuid-afrika Ontvangst Nederlandse Gemeenschap ter gelegenheid van het Staatsbezoek aan Zuid-Afrika | News item

Back to top button