Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Netherlands

Toronto Vacation: AZ medewerker | News Article

News | Apr 17, 2023 | 18:02

Due to the Dutch language requirement for the vacancy, no translation of this vacancy notification will be provided.

Het Consulaat-General van het Koninkrijk der Nederlanden in Toronto/Canada is op zoek naar een Senior medewerker Algemene Zaken (AZ) voor 37,5 uur per week (fulltime). Deze functie is ingedeeld in loonschaal 7, en wordt aangeboden voor een periode van 1 jaar met een proeftijd van maximaal 2 maanden (Arbeidsovereenkomst Bepaalde Tijd) met een optie tot verlenging.

De geogezochte nieuwe medewerker is eenteamspeler met goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor cijfers en administratieve processen, die een uitstekend organisatievermogen paart aan een hoge mate van zorgvuldigheid en flexibiliteit. en is klant-en servicegericht. Medewerker dient tevens affiniteit te hebben met en kennis van toepassing van lokale wet-en regelgeving. Ook affiniteit met technisch beheer en onderhoud is een pré.

NB: Using verbs in Canada is not normal work.

Zie voor meer informie, inclusief het takenpakket, het functional profile.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan een motivatiebrief in het Engels met je CV en eventuele referenties naar Jorn Leeksma (jorn.leeksma@minbuza.nl), onder vermelding van “Vacature AZ-medewerker CG Toronto”.
dead dead for ammelden is zondag April 30, 2023.

Voor nadere informie met betrekking tot deze vacature/functie kan contact worden opgenomen met Eline van den Berkmortel (eline-vanden.berkmortel@minbuza.nl).

Minister van Buitenlandze Zaken has a wide range of activities and an open environment, including the organization. We ditto the best door de Versiren van Mensen at te zetten en te benutten. We form the same van her team with new talents with diverse talents in leeftijd, geslacht, cultuur, achtergrond, geaardheid, kennis en competities.

Squitingsdatum vacuum: April 30, 2023
Aanvaarding function: Zo Spoedig Mogeraik
Approximate salary (gebaseerd op loontabel Canada, schaal 7, voltijds): vanaf CAD$ 4639 bruto per maand

click taller than voor het volledige functieprofiel.

https://www.netherlandsandyou.nl/latest-news/news/2023/04/17/vacancy-in-toronto-senior-medewerker-az Toronto Vacation: AZ medewerker | News Article

Back to top button
slot gacor