Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Netherlands

Laatste kans voor Solskjaer tegen Tottenham?

Hoe lang blijft trainer Ole Gunnar Solskjaer nog in het zadel zitten bij Manchester United? Dat is de grote vraag die vrijwel de hele voetbalwereld bezighoudt na het desastreus verlopen duel op het eigen Old Trafford tegen de grote rivaal Liverpool (0-5). De Noorse trainer is sinds zijn aantreden in maart 2019 vaker onderwerp van discussie geweest, maar nog nooit werd er zo hard aan zijn poten gezaagd als nu.

Na slechte ervaringen met David Moyes, Louis van Gaal en José Mourinho, trainers die het niet lang volhielden op Old Trafford, koos het bestuur van de Engelse gigant ervoor om oud-speler Solskjaer over langere tijd het vertrouwen te geven. Solskjaer verlengde deze zomer nog zijn contract tot en met 2024, wat lijkt aan te geven dat de directie geloofde in het proces.

Veel Engelse media en de tabloids voorop, schreven zondag en maandag dat de voormalig spits ontslagen zou gaan worden. De Italiaan Antonio Conte werd daarbij als belangrijkste vervanger genoemd. Sky Sports en The Athletic meldden vlak na het verlies van zondag, dat de bewindvoerders van Manchester United echter wederom besloten dat de trainer aan mocht blijven. Laatstgenoemden bleken het best te zijn ingelicht en Manchester United gaat dan ook het volgende duel in met Ole Gunnar Solskjaer op de bank.

Aankomende zaterdag reist Manchester af naar Londen voor het Premier League duel met Tottenham Hotspurs, de huidig nummer 6 op de ranglijst. Zeker is dat een verlies tegen de Spurs de roep om ontslag van de manager nog groter zal maken. Het is de vraag of het bestuur van Man United ook dan achter de huidige manager blijft staan.

Daar waar de bookmakers in de tijd van Sir Alex Ferguson de kans op een overwinning van Manchester United op Tottenham Hotspurs als groot zouden hebben ingeschat, is dit vandaag de dag wel anders. Als we bijvoorbeeld naar de odds kijken op de website van Bet365.nl, een bookmaker die sinds kort ook in Nederland actief is en alles in het werk stelt om Nederlandse klanten aan te trekken, getuige de Bet365 welkomstbonus die kan oplopen tot maar liefst €100 in wedkredieten, worden de kansen voor beide ploegen op bijna 50-50 ingeschat.

Voor Ole Gunnar Solskjaer is het te hopen dat zijn team zich goed herstelt na het debacle van afgelopen zondag, anders kan het bestuur van Manchester United zomaar aan de druk bezwijken en de manager op straat zetten. Wat er ook gaat gebeuren, zeker is dat het nog een hele tijd onrustig blijft in Manchester.

Source link

Back to top button