Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Netherlands

Manchester City verlengt contract Stones

Manchester City heeft op de officiële clubwebsite de contractverlenging van John Stones bekendgemaakt. De Engelse centrale verdediger heeft bijgetekend tot de zomer van 2026.

Stones, die onlangs nog met het nationale elftal van Engeland tot en met de finale op het EK kwam, stond nog onder contract bij Manchester City tot en met de zomer van 2022. De 27-jarige verdediger staat met zijn nieuwe verbintenis 4 jaar langer onder contract. Naar verluid gaat Stones zo’n 15 miljoen euro op jaarbasis verdienen bij de club die vorig jaar de Premier League won.

De rechtsbenige centrale verdediger werd opgeleid bij Barnsley, waarna hij in 2012 zijn debuut maakte in de Championship en in totaal 24 competitiewedstrijden zou spelen. In de winter van 2013 kocht Everton Stones voor zo’n 3,5 miljoen. In Liverpool maakte Stones in zijn 77 wedstrijden verdeeld over 3 Premier League seizoenen veel indruk, wat Manchester City deed besluiten om hem in de zomer van 2016 voor bijna 56 miljoen euro over te nemen van Everton.

Vorig jaar imponeerde Stones samen met zijn partner in het hart van de defensie, de Portugees Ruben Dias. In zijn jaren bij de club uit Manchester City won Stones tot dusver drie keer de Premier League, één keer de FA Cup, twee keer de League Cup en twee keer de Community Shield.

Naar verluid staat ook doelman Ederson op het punt om een nieuw contract te ondertekenen. De Braziliaanse nummer 1 van Manchester City gaat waarschijnlijk zelfs tot en met de zomer van 2028 bijtekenen. Ederson staat sinds de zomer van 2017 onder contract bij de club van trainer Pep Guardiola en is de eerste keus onder de lat.

Manchester City trok onlangs ook al Engels international Jack Grealish aan voor 117,5 miljoen euro, waarmee de steenrijke Engelse club de duurste transfer ooit voltooide in de Engelse voetbalcompetitie. Het is dan ook geen verrassing dat Manchester City volgens de gokkantoren en de pagina’s met Premier League tips, Premiership statistieken en wedtips voor Engels voetbal dé topfavoriet is voor het kampioenschap in de Premiership in het seizoen 2021-2022, vóór Chelsea, Liverpool en stadgenoot Manchester United. Het Engels voetbal begint weer op 13 augustus 2021. Manchester City neemt het aankomende zondag direct op tegen Tottenham Hotspur, waar Harry Kane nog altijd niet vertrokken is.

Back to top button