Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lifestyle

Populaire wanddecoratie trends voor 2022

Als u het plaatsen van familiefoto’s in saaie lijsten en het ophangen aan de muur beu bent, bent u vast niet alleen. De wereld van fotodisplays heeft al generaties lang weinig verandering ervaren. Of toch niet tot recent.

Een van de beste en boeiendste nieuwe mogelijkheden waar u van kunt profiteren als u wanddecoratie in uw huis wilt vertonen, is het gebruik van gepersonaliseerde fotoafdrukken op unieke manieren. Dit soort kunst wordt vaak geassocieerd met mokken, T-shirts en dekens, maar nu bestaan er enkele leuke nieuwe opties waar u gebruik van kunt maken om unieke fotoweergaven te creëren die uw gasten met verstomming slaan en uw herinneringen laten opvallen.

Als u hier meer over wilt leren en uw interieurontwerp in 2022 in het oog wilt laten springen, lees dan verder!

1. Plaats je foto op canvas

Als je ooit gedroomd hebt van een familieportret aan de muur, is deze leuke trend het antwoord op uw wens. Nu kunt u uw favoriete foto’s op een canvas drukken, uitgestrekt over een verborgen binnenframe. Deze unieke stijl elimineert de nood aan een lompe en saaie lijst, en maakt het veel makkelijker om uw foto’s op te hangen.

Foto op canvas komen in een variatie aan verschillende maten en vormen. U kunt verschillende formaten combineren om een echt unieke artistieke uitstraling te verkrijgen. Dit soort wanddecoratie geeft uw foto’s een dromerige tint pastelboventonen die ze tijdloos doen lijken en eruitzien alsof ze met de hand geschilderd zijn!

Populaire wanddecoratie trends voor 2022

2. Ga voor afdrukken op metaal

Randloze afdrukken op metaal zijn erg populair geworden, en men ziet meteen waarom. Er is iets glanzend, hedendaags en levendig aan foto’s en afbeeldingen die op metaal gedrukt zijn, en u krijgt een aanvullende bonus van extra duurzaamheid bij het kiezen van deze drukmethode. Geen lijsten meer, en geen zorgen dat u de randen van uw kunst beschadigt.

Terwijl de prijs voor dit soort afbeelding iets hoger ligt, zijn de scherpte en helderheid van de kleuren en de duurzaamheid van de afdrukken op metaal de extra kost meer dan waard. Merk echter op dat sommige leveranciers, zoals BesteCanvas.nl, hoogwaardige afdrukken op metaal aanbieden aan kortingsprijzen – dankzij het gestroomlijnde productieproces kunnen zij de prijzen verlagen zonder in te boeten op kwaliteit.

Foto op aluminium bieden een prachtige manier om die favoriete landschapsfoto te vertonen die u nam op vakantie, of het behalen van uw diploma of verlovings- of trouwfoto’s, en zorgen ervoor dat ze vele jaren meegaan. Er is geen betere manier om een hoogglanzende afwerking te verkrijgen met een haarscherpe resolutie en kleurreproductie.

Populaire wanddecoratie trends voor 2022

3. Probeer afdrukken op posters

Heeft u een geweldige foto waar u een groter formaat van wilt maken om boven de haard of in de inkomhal te hangen? Dit was vroeger een erg duur proces, maar nu is het veel beter betaalbaar om uw favoriete foto’s op te blazen in kwalitatieve posterafdrukken.

U kunt deze afdrukken inlijsten zoals u wenst, of ze zonder lijst ophangen – de hoogwaardige posters worden gedrukt op licht maar stevig fotopapier die vele jaren meegaan zonder verzwakken of kreuken. Hang ze op in uw huis of werkplaats voor een onmiddellijk vleugje stijl met kwalitatieve kleurgetrouwheid.

Dit kan een echt leuke manier zijn om een collectie gepersonaliseerde posters op te bouwen om een speciale gebeurtenis of het leven van uw kinderen door de schooljaren heen te vieren. Bovendien zijn afdrukken op posters een van de meest betaalbare soorten wanddecoratie – bij BesteCanvas.nl starten de prijzen bijvoorbeeld al vanaf € 3,90 voor een afdruk van 30 x 20 cm. Kies een betrouwbare voordelige leverancier en herbeleef de beste momenten in uw leven zonder uw spaarvarken open te breken!

De juiste weergave van uw gepersonaliseerde foto’s kiezen, is makkelijk

Op heden zijn er vele geweldige manieren om uw foto’s te vertonen – u kunt uw eigen unieke wanddecoratie maken zonder beperkt te zijn tot traditioneel ingelijste foto’s. Het is fantastisch om de afbeelding in elk van deze displayopties in zijn totaliteit te zien, zonder een grote lijst die in de weg zit.

U kunt een enkele wanddecoratie trend kiezen of profiteren van allemaal om de muren en lege ruimtes in uw hele huis te verfrissen en op te fleuren!

Back to top button